Tietosuojakäytäntö

Päivitetty 11.8.2026 · Koskee Buukr-sovelluksia (iOS ja macOS)

Lyhyesti

Buukr ei kerää, näe eikä jaa mitään tietojasi. Kaikki sovellukseen syöttämäsi tieto tallentuu laitteellesi ja omaan iCloud-tiliisi. Kehittäjällä ei ole palvelinta, jonne tietoja lähetettäisiin, eikä pääsyä tietoihisi.

Mitä tietoja sovellus käsittelee

Mitä emme tee

Kolmannet osapuolet

Jos kytket Buukrin Pipedriveen tai HubSpotiin, näiden palveluiden omat tietosuojakäytännöt koskevat niihin tallennettua dataa. Buukr toimii vain välittäjänä laitteesi ja valitsemasi CRM:n välillä sinun omalla API-avaimellasi.

Tietojen poistaminen

Voit poistaa kaikki tiedot poistamalla ne sovelluksessa tai poistamalla sovelluksen iCloud-tietoineen (Asetukset → Apple-tili → iCloud → Hallitse tallennustilaa). Poisto koskee kaikkia laitteitasi.

Yhteydenotot

Tietosuojaa koskevat kysymykset: tuki@buukr.com